Cautare

13289 de rezultate pentru "accidend bucuresti p ta chibrit 8 iunie" (4.12 secunde)
in luna iunie printr-un proces de validare publica USL isi va desemna, pana in luna iunie, candidatii la alegerile locale si parlamentare printr-un proces de validare publica, a declarat presedintele PSD Victor Ponta.
GABRIEL SAVULESCU) CORESPONDENTA DIN KOLN, GERMANIA USL este incontestabil castigatorul alegerilor locale din 10 iunie 2012. ... Partidul National Liberal a devenit in urma scrutinului din 10 iunie iunie a doua forta politica la nivel local. ... La 10 iunie Romania s-a eliberat prin vot popular de regimul autoritar-corporatist neocezarist basist.
Parlamentul a adoptat declaratia privind reprezentarea de catre premier la Consiliul European din 28 iunie Plenul Parlamentului a adoptat marti, cu 249 de voturi pentru, 30 impotriva si o abtinere, o declaratie prin care recomanda reprezentarea Romaniei de catre premierul Victor Ponta la reuniunea Consiliului European din 28 iunie.
Potrivit analistilor financiari de la Bursa Monetar Financiara si de Marfuri de la Sibiu, moneda europeana euro ar putea varia in iunie intre 3,55 si 3,6 lei noi.
De-abia din 4 iunie vor intra in aplicare cotele de 10% impozit pentru veniturile din dobanzi, tranzactii imobiliare si castigurile obtinute din piata de capital.
Reprezentantii Bancii Nationale a Romaniei (BNR), precum si ai bancilor comerciale, au asigurat insa ca sfirsitul lunii iunie si inceputul lui iulie nu vor aduce nici o criza in sistemul bancar.
Soldul negativ al balantei comerciale s-a majorat din nou in iunie, la 980,4 milioane de euro, fata de 903,5 milioane de euro in mai, ridicand deficitul pe primele sase luni la 4,2 miliarde de euro, cu peste 1,2 miliarde de euro mai mult ca in 2004, potrivit Institutului National de Statistica.
Astfel, soldul conjunctural in al doilea trimestru este -20,8% in raport cu situatia aferenta perioadei similare din 2004, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat de GEA in rindurile a 170 de firme din domeniu.
Romanii care au calatorit in strainatate au folosit cardurile VISA de 600.000 de ori, in perioada iunie 2004 - iunie 2005, valoarea totala a tranzactiilor depasind 108 milioane dolari, in crestere cu 42,6%, fata de 2003, au anuntat, ieri, reprezentantii respectivei companii financiare.
In luna iunie, exportul a insumat 2,28 miliarde de euro, fiind mai mare cu 22,1% fata de luna iunie 2005 si mai mic cu 1,3% fata de luna mai 2006.
Salariul mediu net al romanilor a crescut cu doi lei in iunie. Potrivit unor date puse la dispozitie ieri de Institutul National de Statistica (INS), salariul mediu net a fost in iunie de 835 de lei, cu 0,2% mai mare decat in luna anterioara.
Astfel, potrivit unui comunicat al institutiei, activitatea din industria prelucratoare, constructii, comertul cu amanuntul si servicii va creste in perioada iunie-august 2007, in raport cu cele trei luni anterioare. Prognozele INS se bazeaza in special pe estimarile exprimate in iunie 2007 de catre managerii societatilor comerciale.
Rezervele valutare ale Bancii Nationale a Romaniei au depasit in premiera, in iunie, pragul de 22 de miliarde de euro, in crestere cu 62,1 milioane de euro fata de mai, iar rezervele internationale, care includ si aurul, au ajuns la 23,62 miliarde de euro.
Ca sa poata fi legal, actul aditional trebuie inregistrat la Directia de Munca, in conditiile in care actualul contract expira pe data de 14 iunie. ... Acum cateva luni conducerea afirma ca actualul CCM expira la 13 iunie si ca negocierile din decembrie nu au fost legale, ci conventionale.
Desi dobânzile sunt mai mari, creditele în valuta au crescut în iunie cu 5% fata de luna mai 2008, iar cele în lei s-au majorat cu 2,1%.
De asemenea, agentii economici din judetul Constanta au exportat, in primele patru luni ale acestui an, marfuri in valoare de 660,8 milioane de euro si au importat marfuri in valoare de 941, 3 milioane de euro.
Prin scrisoare se anunta sistarea platilor pentru 2008 pe programul SAPARD, in urma unor deficiente semnalate de misiunea de audit care s-a aflat in Romania in perioada 3-10 iunie.
Incepand cu luna iunie, taxa de bariera din statiunea Mamaia va fi reintrodusa, iar valoarea acesteia va fi aceeasi ca si anul trecut, de trei lei o intrare. Primarul Constantei, Radu Mazare, a precizat, miercuri, ca intrarea in statiune se va taxa dupa primul weekend al lunii iunie (n.
Pentru a-si imbunatati sistemul informativ, Enel Energie va recurge la inchiderea tuturor casieriilor, in perioada 6-9 iunie, a. ... , urmand ca activitatea sa poata fi reluata, miercuri, 10 iunie 2009.
Valentin Blanaru, directorul general al Asociatiei Patronale Romane din Industria Laptelui (APRIL) a declarat, ieri, ca piata produselor lactate ar putea sa creasca in 2009 cu circa 5% la 1,15 miliarde euro, daca isi mentine trendul de crestere manifestat in lunile mai si iunie a.
google-analytics.com